مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری

پایان نامه هیات منصفه
  • ۰
  • ۰

مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری
نهاد هیأت منصفه قدمتی دیرینه دارد؛ ولی به دلیل جدید بودن آن در حقوق ایران و روشن نشدن مبانی فقهی اش، هنوز جایگاه واقعی خود را باز نیافته است. انتخاب مردمی اعضای هیأت منصفه، توجه قاضی به رأی آنها، تخصص قضایی نداشتن و دخالت نکردن اعضای این هیأت در قضاوت، از جمله شروطی است که با توجه به تحولاتی که در ماهیت این نهاد پدید آمده است، امروزه باید رعایت گردد.
پایبندی به این شروط در حقوق ایران، وقتی می تواند جامه عمل بپوشد که از دیدگاه فقهی نیز بتوان چنین جایگاهی برای هیأت منصفه در نظر گرفت.
در این پایان نامه سعی داریم تا ضرورت ایجاد هیات منصفه را در برخی محاکم کیفری بررسی کنیم.به همین دلیل به دلیل فشردگی و انبوهی مطالب ،ما در این پایان نامه در فصل نخست به جایگاه هیات منصفه، در گفتار اول به جایگاه هیات منصفه در حقوق ایران با نگاهی به مبانی فقهی و در گفتار دوم به قضاوت شورایی و هیات منصفه در سیستم حقوقی ایران پرداخته و همچنین در فصل دوم به این دلیل شایع بودن مسئله، صرفاً به جرایم مطبوعاتی خواهیم پرداخت.

مقدمه
بقول ایهرینگ: آئین دادرسی دشمن قسم خورده خودکامگی و خواهر توامان آزاری است. اگر حقوق ماهوی تایید کننده و گاهی تعیین کننده حقوق فردی و اجتماعی است آئین دادرسی بالخصوص آئین دادرسی کیفری تضمین کننده این حقوق است تا آنجا که گفته اند: «چنانچه به کشوری ناشناخته گام نهید و مشتاق آگاهی از حقوق و آزادی های فردی و ارزش و اعتباری که جامعه برای آن قائل است باشید کافی است به قانون آئین دادرسی کیفری آن کشور مراجعه کنید.
اجتماعات پس از گذراندن دوران مختلف دادرسی کیفری از گذشته تاریک و خفقان زده تا تحولات امروز تبعاً محو دادگستری خصوصی و مرگ دادرسی تفتیشی فهمیدند که باید در قبال جرم و پدیده مجرمانه و مجرم و مسئولیت وی بی تفاوت نمانند. بالخصوص وقتی مجرم جنایتی مرتکب می شود اولین سوال  ناظران و خردمندان جامعه این است که چرا این جنایت متحقق گردید؟ مرتکب چه شخصیتی دارد؟ چه آزار جسمی و روحی وی را بزهکار گردانید؟ آیا مجازات با اعمال شاقه مفید حال اوست؟ جنایت دیده و اطرافیان او چگونه التیام درد یابند؟ چگونه از جامعه صدمه دیده درمان درد گردد؟ چقدر اجتماع در تحقق بزه تقصیر دارد؟ دسته ای نیز از همان ابتدا بدون هیچ شکل هزم اندیشی و تعمق، مرتکب را مستحق مجازات با بدترین شکل می دانند. با علم به اینکه امر قضا و حقوق کیفری توام با پیچیدگی ها و تخصص محوری است، باز هم جامعه خود را در قبال مجرم و پدیده مجرمانه صاحب حق می داند. می خواهد با نشان دادن واکنشی نزدیک به عدالت جزای عمل مجرم را به واسطه مجازات و اقدام تامینی و تربیتی شایسته بدهد. لذا در مقام توسعه دادرسی اتهامی و مختلط و اجرای هر چه قوی تر اصل علنی بودن محاکمات و در معیت آن حضور هیات منصفه حداقل در محاکم جنایی و غالباً در محاکم مطبوعاتی و سیاسی در مشورت و نظر دادن به دادرس بدین وسیله در اعلام بیگناهی یا گناهکاری متهم سهیم می شوند.
در حقوق کیفری اسلام نیز ارباب شرع خود را از مشورت بی نیاز نمی داند کما اینکه خداوند رحمان رسولش را که صاحب خلق عظیم و حائز صفات فرزانگی و اسوه حسنه برای اجتماع گذشته و امروز و آینده است از مشورت در کلیه امور به ویژه حاکمیت که سازمان قضا و قضاوت، مصداق بارز و پر اهمیت حاکمیت شرعی و حرم امن عدالت است بی نیاز ندید؛ در ادامه حضرات معصومین (ع) این سنت را به شکل گفتار، کردار و رفتار مستقیما یا با واسطه تا زمان حلول فاجعه غیبت کبری امام عصر (ع) منتقل کردند و تا قرن هفتم هجری همزمان با انقراض خلافت تاریک عباسسیان از ابتدای حضور امویان دوران سیاه و خفقان زده دادرسی تفتیشی نمایان بود. مضافاً وقوع بدعتهای فراوان و ظلم و ستمهای بی شمار حکام وقت، و اهمیت و منزلت قضاوت و قاضی و جایگاه رفیع وی در حاکمیت شرعی، علت حدوث آرایی در فقه گردید که تا امروز بحث وحدت یا تعدد قاضی و نیاز حاکم محکمه به مشاورت طلبی از ارباب فن ضمناً مخطئه بودن قاضی شیعی و مستحباتی که برای رفتار و کردار قضات وفق روایات در نظر داشتند جایگاه عمیق اصل عدم و اصل برائت و اصل علنی بودن محاکمات در شرع به ویژه به دلیل مشکلات اخلاقی و ایمانی جامعه و نگرانی ذهنی و روحی قضات در زمان غیبت و توسعه بیش از پیش علوم انسانی و ترقی آگاهی مردم و عدم حضور عارفانه ولی امر (ع) تصور وجود رد پای صاحبنظرانی که با هیات منصفه عادله و آگاه موافقند را تقویت می نماید.
البته تنوع عقیده و وقوع جرایم نوین و مخالف نظم عمومی در بلاد اسلامی، قاعد «التعزیر مایراه الحاکم» به قاضی شرع اجازه می دهد که وفق موازین شرعی و اجتماعی و اخلاقی و منصفانه مجازات مناسب برای مجرم در نظر آورد از آنجا که معنای این قاعده قرار دادن تعزیر به صلاحدید حاکم شرع  است، قاضی شرع نمی تواند در اعمال تعزیر صلاحدیدی دچار لغزش و خطای علمی و احتمالا استبداد قضایی گردد.
لذا باید در زمان غیبت این قاعده با احتیاط و تسامح بیشتری تفسیر شود ضمن آنکه قضات ماذون فعلی اغلب اجتهادی ندارند و حاکم شرع به معنای واقعی نمی باشند. هم چنین اصل قانونی بودن جرم و مجازات با این قاعده تعارض آشکار دارد. مع الوصف به فرض وجود و حکومت این قاعده جهت ایجاد تعادل و تعامل اجتماع با دستگاه قضایی کیفری و جلوگیری از خود رایی و استبداد احتمالی برخی قضاوت لااقل در محاکم کیفری جنایی در معیت قاضی شرع هیات منصفه را که جملگی نمایندگان خردمند و هزم اندیش جامعه اند ببینیم. کما اینکه پذیرش هیات منصفه در محاکم مطبوعاتی و سیاسی حاضر در دادگاه کیفری استان که برگرفته از نظام رومی- ژرمنی است همچنین در دادگاه ویژه روحانیت جای شکر باقی است که این بدبینی احتمالی اصحاب شرع تا حد زیادی فروکش کرده. البته باید پذیرفت که قانون مجازات اسلامی بالخصوص بخش حدود که حاوی تشریفات خاص رسیدگی و دلایل ویژه جهت اثبات حدود و کیفیت و نوع خاص مجازات است به سختی حضور هیات منصفه مذکور را توجیه می کند چرا که موافقین اجرای حدود جزایی در زمان غیبت ولی امر و حتی الامکان در اثبات و اجرای حدود شرعی احتیاط می کند باری ایشان در صورت اثبات بدون هیچ کم و کاست قائل به اجرا هستند و مسامحه و سهل گیری را روا نمی شمارند. اینجاست که به هیچ وجه حاضر نیستند پس از اثبات و جمع شرایط از اجرای آن سر باز زنند .طبیعتاً در شکل رسیدگی تعارض آشکار هیات منصفه با حدود الهی را می بینیم ولی به فرض پذیرش نظر مخالفان اجرا در زمان غیبت امام و پذیرش قانون مجازات عمومی و صرفاً مجازاتهای بازدارنده و تعریزی یا به طور مأنوس تقسیم بندی جرایم به خلاف جنحه و جنایت، حضور هیات منصفه را سهلتر می نماید.
این تحقیق که «ضرورت ایجاد هیات منصفه در برخی محاکم کیفری نام دارد حاوی این اهداف و سوالها است:

1-چرا حقوق کشور ما با حفظ واقعیت های شرعی نقش اجتماع در خصوص جرم و پدیده مجرمانه کم رنگ بداند؟
2-چرا باید بر این عقیده بود که اگر فقه صراحتاً یا ضمناً در خصوص سیستم های کیفری روز و هیات منصفه نظری نداده به معنای مخالفت آن رویه ها و هیات منصفه با شرع انور است؟
3-چرا این عقیده وجود دارد که قاضی با حضور هیات منصفه کم شان یا بی شان یا صرفا یک داور قلمداد شود و از آن ابهت و اقتدار خارج گردد؟
4-چرا نباید بر این عقیده باشیم اگر قرار است حاکمیت مقبولیت و جمهوریت یابد و مردم سالار باشد دستگاه قضایی آن به طریق اولی مردمی باشد بالخصوص چرا محاکم کیفری مهم با منصفین جامعه مشورت نکند؟
باید اضافه نمایم این مجموعه برگرفته از کتب و مقالات بالخصوص روزنامه ها و مجلات سالهای اخیر از 1378 تاکنون است و من از نظر به سن و تجربه و علم ناکافی و قلیلش هیچگونه نظری ندارنم و صرفاً گفتارها و نظرات را گردآوری کرده ام.


 
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول-کلیات
گفتار اول: تاریخچه
بند اول: تعریف و ماهیت هیات منصفه
بند دوم: سیر قانونی هیات منصفه در ایران
الف- قبل از انقلاب اسلامی
ب- پس از انقلاب اسلامی
بند سوم: دلایل مخالفت با حضور هیات منصفه در دادرسی
بند چهارم: مبانی لزوم تبعیت قاضی از نظر هیات منصفه
گفتار دوم: قضاوت شورایی و هیات منصفه در سیستم حقوقی اسلام
بند اول: قضاوت شورایی در اسلام
بند دوم: ماهیت تصمیم گیری های هیات منصفه
فصل دوم- جرائم مطبوعاتی
گفتار اول: مسائل ماهوی
بند اول: مفهوم جرم مطبوعاتی
الف: تعریف مطبوعات
ب: تعریف جرم مطبوعاتی
ج: مقایسه یا سایر جرایم
بند دوم: مصادیق جرایم مطبوعاتی
الف: جرایم علیه اشخاص از طریق مطبوعات
۱- افترا از طریق مطبوعات
۲- توهین مطبوعاتی
۳-تهدید از طریق مطبوعات
ب: جرایم علیه امنیت و منافع عمومی
۱- افشای اسرار دولتی و نظامی
۲- تحریک به ارتکاب جرم علیه امنیت کشور
۳- توهین به مقدسات یا مقامات سیاسی
۴- انتشار مطالب و صور منافی عفت
۵- جرایم دیگر
بند سوم: مسئولیت ناشی از جرایم مطبوعاتی
الف: مسئولیت مدنی
۱- حق پاسخگویی
۲-دعوای جبران خسارت
ب: مسئولیت کیفری
گفتار دوم: مسائل شکلی
بند اول: مرجع رسیدگی
الف: قواعد کلی صلاحیت
ب: دادگاههای اختصاصی و جرائم مطبوعاتی
۱- دادگاه های نظامی
۲- دادگاه های انقلاب
۳- دادگاه ویژه روحانیت
بند دوم: آئین رسیدگی
الف: رسیدگی علنی
ب: حضور هیات منصفه
پیشنهادات
نتیجه گیری
فهرست منابع


جهت دانلود مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری کلیک کنید



جهت دانلود مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری کلیک کنید



جهت دانلود مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری کلیک کنید


مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری -

مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۲۹ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ...
ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری | پرشین مقاله

این تحقیق دانشجویی ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری مشتمل بر۱۲۲ صفحه است، برای دیدن فهرست مطالب مقاله و جزئیات آن به اطلاعات اضافی زیر ...
پایان نامه ضرورت ایجاد هیات منصفه در برخی محاکم کیفری | مقالات کانالی!

از دانلود فایل مطمئن هستم دسته: علوم انسانی فرمت فایل: doc حجم فایل: 124 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 126 عبارات کلیدی پایان نامه ضرورت ...
دانلود مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری

20taki - دانلود مقاله ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری - 20taki. ... بخش اول: جایگاه هیات منصفه در حقوق ایران (با نگاهی به مبانی فقهی آن)…… ۹. گفتار اول: ...
بررسی ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری - فایلود
بررسی ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری. پایان نامه کامل با پاورقی و فهرست منابع معتبر، چکیده: نهاد هیأت منصفه قدمتی دیرینه دارد؛ ولی به دلیل جدید ...
جایگاه هیأت منصفه در حقوق ایران (با نگاهی به مبانی فقهی آن)

از این رو مقاله حاضر،ضمن تبیین ماهیت هیأت منصفه با توجه به خاستگاه آن، به نقد و ... برای شرکت در برخی از دادگاههای کیفری و همکاری با قضات حرفه ای در امر قضاوت دعوت .... «مادامی که قانون هیأت منصفه از مجلس شورای ملی نگذشته، در محاکم عدلیه رسیدگی و .... است درتلاش قاضی برای رسیدن به واقع و صدور حکم مناسب خلل ایجاد کنند (ر.
دانلود پایان نامه ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم ... - مقاله و پایان نامه

دانلود پایان نامه ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری. مقدمه. بقول ایهرینگ: آئین دادرسی دشمن قسم خورده خودکامگی و خواهر توامان آزاری است. اگر حقوق ماهوی ...
[PDF]مطالعه تطبیقی جایگاه هیأت منصفه در حقوق ایران و سایر کشورها(دانلود)

.1. اﯾﻦ ﻧﻬﺎد ﺑﻌﺪﻫﺎ در ﻗﻮاﻧﯿﻦ اﺳﺎﺳﯽ ﺗﻌﺪاد ﻣﻌﺪودی از ﮐﺸﻮرﻫﺎ و ﻧﻈﺎم دادرﺳﯽ ﮐﯿﻔﺮی ﺑﺮﺧﯽ از. ﺟﺮاﯾﻢ ﺧﺎص وارد ﺷﺪ . در ﺗﻌ. ﺮﯾﻒ ﻫﯿﺄت ﻣﻨﺼﻔﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ. ﺷﻮد. : ﻫﯿﺄت ﻣﻨﺼﻔﻪ ﺗﻌﺪادی از ﻣﺮدان و زﻧﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐـﻪ. ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺎﻧﻮن ...
جایگاه هیأت منصفه در حقوق ایران (با نگاهی به مبانی فقهی آن) - ویستا

از این رو مقاله حاضر،ضمن تبیین ماهیت هیأت منصفه با توجه به خاستگاه آن، ... برای شرکت در برخی از دادگاههای کیفری و همکاری با قضات حرفه ای در امر قضاوت .... هیأت منصفه از مجلس شورای ملی نگذشته، در محاکم عدلیه رسیدگی و محاکمه خواهد شد» .... است درتلاش قاضی برای رسیدن به واقع و صدور حکم مناسب خلل ایجاد کنند (ر.
پایگاه رایگان رشته حقوق با عنوان جایگاه هیات منصفه در حقوق - بوشهرگل

این تحقیق که «ضرورت ایجاد هیات منصفه در برخی محاکم کیفری نام دارد حاوی این .... از این رو مقاله حاضر، ضمن تبیین ماهیت هیات منصفه با توجه به ...

هیئت منصفه در امریکا - بانک مقالات فارسی

هیئت منصفه در امریکا دانلود بانک مقالات فارسی مقاله پایان نامه پروژه پرسشنامه کارآموزی هیئت ... چکیده: هیات منصفه گروهی از افراد غیر حرفه ای هستند که در برخی محاکمات به ... لزوم حضور هیات منصفه در محاکم سیاسی و مطبوعاتی ، پس از انقلاب مورد بحث ... پایان نامه ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محاکم کیفری • دانلود مقاله ضرورت ...
[PDF]دریافت

by ضرغامی* - ‎2014
ﺑﺪون ﮐﯿﻔﺮﺧﻮاﺳﺖ ﻧﺎﻇﺮ ﺑـﻪ. ﺣﺬف ﻫﯿﺄت ﻣﻨﺼﻔﻪ از رﺳﯿﺪﮔﯽ ﮐﯿﻔﺮی دادﮔﺎه ﺻﻠﺢ در. ﺑﺮﺧﯽ. ﺟﺮاﺋﻢ. ﻧﺴﺒﺘﺎً ﺳﺒﮏ و. ﺑﺪون ﻧﻘﺾ. ﺑﯽ ... در اﯾﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺿﻤﻦ ﺑﺮرﺳﯽ وﯾﮋﮔﯽ ... ﻻزﻣﻪ اﯾﻦ ﺗﻌﺎدل و ﺗـﻮازن در رﺳـﯿﺪﮔﯽ ﮐﯿﻔـﺮی، ﻋﺎدﻻﻧـﻪ ﺑـﻮدن دادرﺳـﯽ ﮐﯿﻔـﺮی. اﺳﺖ ..... ﮐﻪ در ﻧﻈﺎم ﺣﻘﻮﻗﯽ اﯾﺮان ﮐﻠﯿﻪ ﻣﺤﺎﮐﻢ ﮐﯿﻔﺮی اﻋﻢ از ﮐﯿﻔـﺮی. 1 .... ﺿﺮورت ﺑﯿﺶ .... و اﻧﻘﻼب و اﯾﺠﺎد ﻣﺤﺎﮐﻤﯽ ﺑﺎ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﻋﺎم و ﺣﺬف ﻧﻬﺎد دادﺳﺮا ﻃﺮﻓﺪاران اﯾـﻦ ﻗـﺎﻧﻮن.
آیین ویژه رسیدگی به جرائم مطبوعاتی در دادگاه کیفری استان - حقوقدانان

مقالاتمطبوعاتآیین ویژه رسیدگی به جرائم مطبوعاتی در دادگاه کیفری استان ... برای درک بهتر لزوم حضور هیات منصفه در روند دادرسی به جرائم مطبوعاتی ابتدا باید با ... متهم در برابر هیات حاکمه است زیرا گاها ً برخی از این جرائم مطبوعاتی دارای ماهیت ... که منظور از علنی بودن محاکمه ، عدم ایجاد مانع جهت حضور افراد در جلسات رسیدگی است .
جایگاه و موضوع آئین دادرسی کیفری - وبلآگ تخصصی حقوق و قانون

آیین دادرسی کیفری مجموعه اصول و مقرراتی است که برای کشف و تحقیق جرائم و تعقیب مجرمان .... عدم آشنایی اعضای هیأت منصفه به وظایف خود و حتی رشوه¬خواری برخی از آنان و. .... از اهداف بزرگ آزادیخواهان در انقلاب مشروطیت ایجاد عدالتخانه و تدوین قوانین به ... نیابت قضایی، اقامه دعوا از طرف دادستان در محاکم جنحه بدون صدور کیفر خواست و ...
دادگاه کیفری استان, تنها محکمه صالح برای رسیدگی به جرایم مطبوعاتی

Oct 30, 2011 - اما رویه محاکم دادگستری و برخی استدلال های حقوقی مدعی مجاز بودن ... صلاحیت محاکم نام برده در اکثر موارد بر صلاحیت دادگاه کیفری استان ... دادرسی کیفری و ایجاد صلاحیت برای دادگاه کیفری استان در رسیدگی به جرم ... این دادگاه نیز سایر محاکم دادگستری به شرط حضور هیات منصفه و علنی ... دیگر مقالات این نویسنده.
zaum/fa_50K.txt at master • zacharydenton/zaum • GitHub
ایجاد 60610. اجتماعی 60493 ... برخی 50501. دانش 50465 .... ضرورت 21567. علم 21556 .... حتی 15392. مقاله 15380 ..... حقوقی 6042. ایرنا 6039 ..... هیأت 3610. لهستان 3608. فوت 3606. پای 3604. درگفت 3599. بویراحمد 3599 ... منصفه 3352 ...... پشتیبان 552. تهدیدها 552. محاکم 552. استریت 551. ورامین 551. تمهیداتی 551. زین 551.
خبرگزاری تسنیم - متن کامل قانون ۵۷۰ ماده‌ای آئین‌ دادرسی کیفری

متن کامل قانون آیین دادرسی کیفری که توسط خبرگزاری تسنیم منتشر شده است، ... که باعث ایجاد اختلال یا طولانی شدن فرآیند دادرسی کیفری میشود، جلوگیری کنند. ..... در برابر تهدیدات، در صورت ضرورت، انجام برخی از اقدامات احتیاطی را به ضابطان ...... به طور علنی در دادگاه کیفری یک مرکز استان محل وقوع جرم با حضور هیأت منصفه ...
نگاهی تطبیقی به جایگاه هیأت منصفه در کشورهای جهان

در این نوشته بر آنیم تا با مراجعه به قوانین برخی کشورها، وضعیت هیأت منصفه را از ... واقعیت این است که همه کشورهای دموکراتیک، هیأت منصفه را در نظام قضایی و محاکم خود پیش‌بینی نکرده‌اند. ... سیستم عدالت کیفری حاکم در آلمان هم تا حدی شبیه لهستان است. .... و هیأت منصفه ضروری نبود اما با اصلاحات ایجاد شده، این توضیحات ضروری و لازم ...
کارآموزی ضرورت ایجاد هیات منصفه در برخی محاکم کیفری - شاپ ایرانی

کارآموزی ضرورت ایجاد هیأت منصفه در برخی محکام کیفری اجتماعات پس از گذراندن دوران مختلف دادرسی کیفری از گذشته تاریک و خفقان زده تا تحولات امروز تبعا محو ...
[PDF]ﻣﺣﺎﮐﻣﺎت ﺑﺎ ﺣﺿور ھﯾﺋت ﻣﻧﺻﻔﮫ - Photos - US Department of State

این موضوع ، به یک معنی خود نظام هیئت منصفه را با شهادت عینی از میان خود اعضای آن، قضات، یک دادستان، یک ... انجمن ملی وکالی مدافع کیفری، واشنگتن دی سی تهیه شده ... ﺑرﺧﯽ ﺗﻔﺎوﺗﮭﺎى ﺑﯾن اﯾﺎﻻت ... این مقاله در شمارۀ ژوییۀ . .... تحقیقات ضروری، تحلیل شواهد، و کنترل اعضای ... منصفه ایجاد می کند که بنیان گذاران آمریکا نمی توانسته اند آن را.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی